Råd för framtiden

Råd för framtiden är Brottsförebyggande rådets (Brå) nationella konferens om brottsförebyggande arbete där landets brottsförebyggare träffas för att få praktisk kunskap i vardagen.

Boka in 7–8 april, för två fullspäckade och lärorika dagar om brottsförebyggande arbete! 2022 arrangeras konferensen i samarbete med Gävle kommun och genomförs som en hybridkonferens där både fysiskt och digitalt deltagande erbjuds.

Vid din anmälan, när registreringen öppnar i januari, får du ange om du vill delta på plats eller digitalt. Vi har valt att begränsa antal deltagare till 300 på plats i Gävle medan antalet digitala deltagare är obegränsat.

Mer information om programmet kommer att finnas på Brås webbplats i januari.

Varmt välkomna!

Intresseanmälan

Redan nu kan du anmäla ditt intresse till konferensen via formuläret nedan. Genom att anmäla ditt intresse är du en av de första som Brå kontaktar så snart anmälan till konferensen har öppnat. För att anmäla ditt intresse, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

OBS! Detta är endast en intresseanmälan. För att få en plats på konferensen, behöver du göra en ”riktig” anmälan när anmälan öppnar i januari.

Sidan senast uppdaterad: