Prenumerera på Brås nyhetsbrev

Här kan du prenumerera på Brås nyhetsbrev och hitta länkar till Brås olika RSS-flöden.

Prenumerera på Brås nyhetsbrev

Brås nyhetsbrev På gång på Brå innehåller information om Brås verksamhet: om statistik, forskning och analys samt det brottsförebyggande arbetet. Nyhetsbrevet tar upp nya publikationer, kommande event, fakta och kunskap om brottslighet, reformutvärdering, brottsbekämpning och exempel på, samt olika stöd i, lokalt brottsförebyggande arbete. Helt enkelt vad som är på gång på Brå.

E-post:
Lämna följande fält tomt

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter

RSS

Du kan prenumerera på följande RSS-flöden på Brås webbplats (observera att det kräver en RSS-läsare som du exempelvis kan installera som plugin till din webbläsare).

Behandling av personuppgifter

Efter att du skickar din e-postadress kommer du först att få bekräfta att du inte är en robot. Sedan skickar vi ett mejl till adressen du har angivit där du får bekräfta att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Brottsförebyggande rådet behandlar personuppgifter i samband med anmälan om prenumeration av nyhetsbrev och pressmeddelanden. Behandling sker för att myndigheten ska kunna administrera prenumerationen och skicka ut informationen.

Vill du ha ut information om de uppgifter vi har om dig eller för att begära rättelse av/eller radera dina uppgifter gör du det enklast genom att kontakta oss på webb@bra.se.

Om du inte längre vill få vårt nyhetsbrev kan du klicka på avregisteringslänken längst ner i utskicket.