Publikationer

    1. Skolundersökningen om brott 2021 | 2022:5 | Om utsatthet och delaktighet i brott

      Skolundersökningen om brott beskriver utsatthet för brott samt delaktighet i brott bland elever i årskurs nio.

    2. Denna rapport beskriver hur den senaste skolundersökningen genomförts.

    3. Skolundersökningen om brott 2019 | 2020:11 | Om utsatthet och delaktighet i brott

      Skolundersökningen om brott beskriver utsatthet för brott samt delaktighet i brott bland elever i årskurs nio.

    4. Denna rapport beskriver hur den senaste skolundersökningen genomförts.

    5. Nationella trygghets­undersökningen 2019 | 2019:11 | Om utsatthet, otrygghet och förtroende

      Nationella trygghetsundersökningen (NTU) är en årligen återkommande nationell brottsoffer- och trygghetsundersökning. Underlaget utgörs av cirka 73 500 personer som genom post och webbenkäter svarat på frågor om utsatthet för brott, otrygghet och oro för brott, förtroende för rättsväsendet och erfarenheter av kontakter med rättsväsendet.

      Pris för tryckt rapport 365 kr inkl moms
      ISBN: 978-91-88599-19-3
    6. Nationella trygghetsundersökningen 2018 | 2019:1 | Om utsatthet, otrygghet och förtroende

      Nationella trygghetsundersökningen (NTU) är en årligen återkommande nationell brottsoffer- och trygghetsundersökning. Underlaget utgörs av cirka 74 000 personer som genom post och webbenkäter svarat på frågor om utsatthet för brott, otrygghet och oro för brott, förtroende för rättsväsendet och erfarenheter av kontakter med rättsväsendet.

    7. Denna rapport innehåller den generella tekniska beskrivningen av undersökningen. För årsspecifik teknisk information hänvisas till de tekniska bilagorna för respektive års undersökning. För undersökningens resultat hänvisas till huvudrapporten.

    8. Utvecklingen i socialt utsatta områden i urban miljö 2006–2017 | 2018:9 | En rapport om utsatthet, otrygghet och förtroende utifrån Nationella trygghetsundersökningen

      Den här rapporten beskriver omfattningen och utvecklingen över tid – i socialt utsatta områden jämfört med övriga urbana områden – av faktorer såsom utsatthet för brott, otrygghet och oro samt förtroende för rättsväsendet. Kvinnors respektive mäns otrygghet och utsatthet särredovisas.

    9. Denna rapport innehåller den generella tekniska beskrivningen av undersökningen. För årsspecifik teknisk information hänvisas till de tekniska bilagorna för respektive års undersökning. För undersökningens resultat hänvisas till huvudrapporten.

    10. Regionala resultat från Nationella trygghetsundersökningen, NTU. I rapporten redogörs på ett övergripande vis resultat för Sveriges 21 län och de sju polisregionerna. NTU mäter allmänhetens utsatthet för brott och otrygghet, samt erfarenheter av kontakter med, och förtroende för, rättsväsendet.

    Kundkorg

    Summa:

    Rapportnummer

    Letar du efter en specifik rapport med hjälp av rapportnumret? Sätt citationstecken runt din sökning: t.ex. "2018:5" så får du bättre sökresultat.